تقدیر از دستیاران آموزشی دارای تجربیات موفق در دانشگاه

تقدیر از دستیاران آموزشی دارای تجربیات موفق در دانشگاه گالری

مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور مشاور ریاست دانشگاه، معاون آموزشی، جمعی از مدیران و دانشجویان برگزار شد. در این مراسم از دانشجویان برتر دانشگاه و همچنین دستیاران آموزشی دارای تجربیات موفق برگزیده در اولین مسابقه تجربیات موفق دستیاران آموزشی دانشگاه تقدیر شد.

تقدیر از برگزیدگان اولین جشنواره آموزش موثر در دانشگاه

تقدیر از برگزیدگان اولین جشنواره آموزش موثر در دانشگاه گالری

مراسم بزرگداشت مقام والای استاد شهید مرتضی مطهری و تجلیل از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل با حضور هیات رییسه و اساتید به همراه خانواده در سالن آمفی تئاتر زنده یاد نوشیروانی برگزار شد.در این مراسم از اساتید نمونه دانشکده ها، نمونه کشوری، اساتید ارتقا یافته، سرآمد آموزشی، بازنشسته و اساتید برتر در اولین جشنواره آموزش موثر و استاد مشاور آموزشی برتر در سال ۱۴۰۲ تقدیر شد.

برگزاری اولین کارگاه آشنایی با مهارت های مورد نیاز برای دستیاری آموزشی

برگزاری اولین کارگاه آشنایی با مهارت های مورد نیاز برای دستیاری آموزشی گالری

به گزارش روابط عمومی، اولین کارگاه آشنایی با مهارت های موردنیاز برای دستیاری آموزشی توسط گروه برنامه ریزی و توسعه آموزش دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و با همکاری شاخه انجمن آموزش مهندسی دانشگاه در سالن اجتماعات دانشکده مهندسی عمران برگزار شد.